Καλώς ήρθατε στο γραφείο μας

Το γραφείο μας ιδρύθηκε το 2012 στο Καλαμάτα και ασχολείται με την παροχή λογιστικών – φοροτεχνικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις. Ταυτοποιεί την ποιότητα με την συνεχή ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της, όπως προκύπτουν από τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους για την υποστήριξη των φορολογικών, λογιστικών, ασφαλιστικών και λοιπών υποχρεώσεων που σχετίζονται με το αντικείμενο της γραφείου μας.
Σε αυτό το πλαίσιο, η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, δηλαδή η μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των σχετικών απαιτήσεων, αναγκών και προσδοκιών των πελατών μας, αποτελεί πρωταρχική μέριμνα του γραφείου μας.
Το γεγονός αυτό είναι άμεσα συνδεδεμένο με τους επιχειρηματικούς στόχους του γραφείου γιατί η πεποίθηση του γραφείου είναι ότι μόνο η ακέραιη, δίκαιη και διαρκή ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών ήταν και θα αποτελέσει τη βάση για την ανάπτυξή της.
Η φιλοδοξία μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε χρήσιμοι στους πελάτες της επιχείρησής μας για πολλά ακόμα χρόνια, βοηθώντας τους να ενισχύσουν και να μεγαλώσουν τις επιχειρήσεις τους, ενώ ταυτόχρονα να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε κάθε απλό φορολογούμενο που χρειάζεται τη συνδρομή μας.

 
 


Το μηχανογραφημένο περιβάλλον μας και η εφαρμογή των πλέον σύγχρονων μεθόδων, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, καλύπτοντας πλήρως όλες τις απαιτήσεις σας από ένα λογιστικό γραφείο.